Chilihärkä Tähtitortut

Chilihärkä Tähtitortut
15 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g)
tai Torttutaikinalevyjä (500 g)
Täyte:
125ggrillihärkä- tmv. leikkelettä kuutioina
150gchilituorejuustoa
1dltuoretta persiljaa silputtuna
Päälle:
pieniä persiljanlehtiä

Valmistusohje

Levitä taikinalevyt leivinpaperille uunipellille ja anna niiden sulaa n. 15 minuuttia. Kaaviloi sulaneita levyjä hieman pidemmiksi, 21 cm pituisiksi. Jaa jokainen levy kolmeksi 7 x 7 cm neliöksi. Tee neliöiden kulmiin vinot viillot kohti tortun keskustaa (puoleen väliin). Nosta joka toinen kulma ylös ja nipistä ne keskelle alas painaen suppuun. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Laita jokaisen tortun keskelle 1 rkl täytettä. Paista torttuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 10 min. Koristele lopuksi pienillä persiljanlehdillä. Taikinan reunoista voit tehdä kierteitä uuniin paistumaan.

VINKKI: Vaihtelua saat käyttämällä täytteessä tuorejuuston tilalla valkohomejuustoa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Uskaltaako nämä tehdä valmiiksi pakkaseen?
Paistetut chilihärkä tähtitortut voi pakastaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Tein näitä nuorison juhliin. Lisäsin kyllä Musta Pekka (mustapippurijuustoa) juustoa ja vähensin Chilijuustoa. Aurinkokuivatut tomaatit ja monitoimikone olivat myös mukana. Persiljan lisäsin silppuna viimeiseksi. Olivat tosi hyviä. Kiitos ideasta. Mummi