Ainekset 15 kpl annosta

Täyte:
125
g
grillihärkä- tmv. vahvan makuista leikkelettä kuutioina
150
g
chilituorejuustoa
1
dl
tuoretta persiljaa silputtuna
Päälle:
pieniä persiljanlehtiä

Ohje

  1. Levitä taikinalevyt leivinpaperille uunipellille ja anna niiden sulaa n. 15 minuuttia. Kaaviloi sulaneita levyjä hieman pidemmiksi, 21 cm pituisiksi.

  2. Jaa jokainen levy kolmeksi 7 x 7 cm neliöksi. Tee neliöiden kulmiin vinot viillot kohti tortun keskustaa (puoleen väliin). Nosta joka toinen kulma ylös ja nipistä ne keskelle alas painaen suppuun.

  3. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Laita jokaisen tortun keskelle 1 rkl täytettä. Paista torttuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 10 min. Koristele lopuksi pienillä persiljanlehdillä. Taikinan reunoista voit tehdä kierteitä uuniin paistumaan.

VINKKI: Vaihtelua saat käyttämällä täytteessä tuorejuuston tilalla valkohomejuustoa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.