Chili-Paprikapiirakka

Chili-Paprikapiirakka

Tämä resepti on Kotikokin ja Myllyn Paras Oy:n kotitalousluokille järjestämän reseptikilpailun satoa. Voittajaksi tuli Itäkeskuksen peruskoulun 9-luokkalaiset, jotka pääsivät ideoimaan uusia piirakkareseptejä Myllyn Paras Pyöreistä Piirakkataikinoista.

pyöreä piirakkavuoka, halkaisija 25-30 cm
1pktMyllyn Paras Pyöreä Ruis-Kaura Piirakkataikinaa (380 g)
2munaa
1sipuli
1suippopaprika
½chili
½dlsuolapähkinöitä
1prksmetanaa
1tlpaprikamaustetta
mustapippuria

Valmistusohje

Levitä taikina piirakkavuokaan. Sekoita erillisessä kulhossa munat ja juusto. Pilko ja paista chili, paprika ja sipuli ja lisää ne kulhoon. Mausta paprikamausteella ja mustapippurilla makusi mukaan. Lisää tuorejuusto ja pähkinät ja sekoita. Kaada seos vuokaan, kaada päälle hieman smetanaa ja sekoita kevyesti. Paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 30 min.

Resepti:
Jan ja Minni

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)