Chili-Kasvispiirakka

Chili-Kasvispiirakka

Tämä resepti on Kotikokin ja Myllyn Paras Oy:n kotitalousluokille järjestämän reseptikilpailun satoa. Voittajaksi tuli Itäkeskuksen peruskoulun 9-luokkalaiset, jotka pääsivät ideoimaan uusia piirakkareseptejä Myllyn Paras Pyöreistä Piirakkataikinoista.

pyöreä piirakkavuoka, halkaisija 25-30 cm
1pktMyllyn Paras Pyöreä Ruis-Kaura Piirakkataikinaa (380 g)
1porkkana
½sipuli
1rklöljyä
1suippopaprika
¼chilipaprika
1dlmaitoa
100gpaprika-chili tuorejuustoa
½dl suolapähkinöitä
½dljuustoraastetta

Valmistusohje

Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Taputtele taikina vuokaan. Kuori ja raasta porkkana ja kuori ja pilko sipuli, paista molemmat öljyssä kunnes sipuli muuttuu kuultavaksi. Pilko paprika ja chilipaprika. Sekoita maito ja tuorejuusto. Lisää sipuliporkkanaraasteseos ja paprika-chilipaprikaseos vuokaan. Ripottele suolapähkinät sekaan ja kaada maito-tuorejuustoseos sekaan. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 225-asteisen uunin alatasolla noin 25 min.

Resepti:
Sofiel, Emma, Roosa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)