Bruschettat MaalaisCiabattasta

Bruschettat MaalaisCiabattasta
noin 6:lle
1itse leivottu MaalaisCiabatta
100gpunaista pestoa tai pippurituorejuustoa
n.200gtomaattia
n.100gaurinkokuivattua tomaattia
1tlmustapippuria myllystä
n.100gkevyt juustoraastetta
1muna
tuoretta basilikasilppua

Valmistusohje

Viipaloi itse leivottu MaalaisCiabatta vinoiksi viipaleiksi. Laita palat kumolleen ja levitä paloille punaista pestoa tai tuorejuustoa ja laita päälle tomaattiviipaleita ja aurinkokuivattua tomaattia, mausta pippurilla. Levitä päälle juusto-munamassa ja hieman basilikaa. Kuorruta bruschettoja uunin yläosassa 225 asteessa n. 5 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)