Juusto-Kasvis Ciabatta

Juusto-Kasvis Ciabatta

Käteviä ystäville ja sukulaisille kyläilytarjoiluun, ja itselle vaihtelua iltapalaan!  Vaihtele juustoja: esim. pecorino, savujuusto, sinihomejuusto, mozzarella jne.

4:lle
1itse leivottu MaalaisCiabattaa
tuorejuustoa tai muuta levitettä
1salaattiruukku (esim. romane)
200gcheddar-juustoviipaleita
2isoa suippoa punaista paprikaa
½dlkurkkua
tuoretta basilikaa

Valmistusohje

Valmista yksi MaalaisCiabatta ohjeen mukaan. Leikkaa valmis ciabatta halki ja sen jälkeen n. 4-6 cm leveiksi paloiksi. Voitele leivät tuorejuustolla. Asettele leiville salaattia, kurkkua ja paprikaa viipaleina sekä kauniisti pienille rullille kierrettyä juustoa. Koristele basilikan lehdillä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)