Browniet New York, New York

Myllyn Paras
noin 40 kpl
120gtummaa suklaata
120g(suolatonta) voita
150gsaksanpähkinöitä tai muita pähkinöitä
150gruokosokeria
2gsuolaa
100gtomusokeria
100gkananmunia
120gMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
5gvaniljasokeria

Valmistusohje

Rouhi suklaa ja sulata se mikroaaltouunissa tai vesihauteessa 55-asteiseksi
(eli kun suklaa alkaa sulaa ja sitä sekoittaa, osa vielä paloina, mutta
sulaa sekoittaessa, se on n. 55-asteista). Lisää voi ja sekoita kunnes voi
on sulanut. Rouhi pähkinät karkeaksi rouheeksi ja lisää ne loppujen
aineksien kanssa suklaaseokseen.
Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Levitä taikina n. 2 cm:n paksuiseksi levyksi
hyvin voideltuun vuokaan tai pellille. Voit myös käyttää Gourmanda ruoanvalmistuspaperia. Paista 6-8 minuuttia ja anna kakun jäähtyä vuoassa. Leikkaa levystä noin 2 x 2 cm:n kokoisia neliöitä.

Resepti:
Jan Headh Klas Andersson: Intohimona suklaa, kustantaja WSOY

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (14)

Voiko tuon ruokosokerin korvata normisokerilla?
Ruokosokerin sijasta voi käyttää taloussokeria. Se vaikuttaa kuitenkin makuun, sillä ruokosokeri on maultaan vahvempaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Miten kestävät pakastuksen, jos pari viikkoa etukäteen ennen juhlia tekee?
Browniet voi pakastaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Hei! Onko siinä pakko olla juuri suolatonta voita, ja Myllyn Paras erikoisvehnäjauhoja?
Voi käyttää muutakin kuin suolatonta voita ja erikoisvehnäjauhojen sijasta voi käyttää esim. puolikarkeita vehnäjauhoja. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Taivaallista! Rakastan näitä!
Paljonkohan on 100 g kananmunia?
Noin 2 kananmunaa riippuen kananmunien koosta. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Iha parasta ikinä! Mun uus suosikki.

Pages