Broileriwokki
20 min, josta valmisteluaika 15 min
- Broileriruoat ovat käteviä työpäivän jälkeen.
- Tähän wokkiin voi käyttää sieniä, joita syksyllä on säilötty/kuivattu, jos niitä on jäljellä.
- Eri muotoisilla makaroneilla saa vaihtelua.
- Liemikuutiosta tulee suolaa, joten sitä ei tarvitse lisätä erikseen.
6-8:lle
2 | rkl | öljyä |
400 | g | broilerinlihasuikaleita |
200 | g | varsiselleriä tai rasia tuore- tai pakastesieniä (50 g kuivattuja) |
2 | rkl | soijakastiketta |
1 | tl | currya |
½ | tl | inkivääriä |
5-6 | dl | vettä |
1 | kanaliemikuutio | |
n.7 | dl | Myllyn Paras Vekkuli Eläinmakaronia |
1 | tlk | hillosipuleja liemineen (n. 400/200 g) |
2 | (keltaista) paprikaa | |
½ | dl | seesaminsiemeniä |
Valmistusohje
-
Ruskista broilerinlihasuikaleet öljyssä wokkipannussa tai isossa kasarissa. Lisää ohuiksi viipaleiksi leikattu varsiselleri tai sienet.
-
Mausta ja lisää vesi; kun vesi kiehuu lisää makaronit sekä hillosipulit ja anna kiehahtaa.
-
Jatka kypsennystä n. 7 min. Lisää tarvittaessa nestettä. Lisää lopuksi paprikat pieninä kuutioina ja seesaminsiemenet.
Kommentoi reseptiä