Broileriwokki

Broileriwokki

Broileriruoat ovat käteviä työpäivän jälkeen. Tähän wokkiin voi käyttää sieniä, joita syksyllä on säilötty/kuivattu, jos niitä on jäljellä. Eri muotoisilla makaroneilla saa vaihtelua. Liemikuutiosta tulee suolaa, joten sitä ei tarvitse lisätä erikseen.

6-8:lle
2rklöljyä
400gbroilerinlihasuikaleita
200gvarsiselleriä tai rasia tuore- tai pakastesieniä (50 g kuivattuja)
2rklsoijakastiketta
1tlcurrya
½tlinkivääriä
5-6dlvettä
1kanaliemikuutio
n.7dlMyllyn Paras Vekkuli Eläinmakaronia
1tlkhillosipuleja liemineen (n. 400/200 g)
2(keltaista) paprikaa
½dlseesaminsiemeniä

Valmistusohje

Ruskista broilerinlihasuikaleet öljyssä wokkipannussa tai isossa kasarissa. Lisää ohuiksi viipaleiksi leikattu varsiselleri tai sienet. Mausta ja lisää vesi; kun vesi kiehuu lisää makaronit sekä hillosipulit ja anna kiehahtaa. Jatka kypsennystä n. 7 min. Lisää tarvittaessa nestettä. Lisää lopuksi paprikat pieninä kuutioina ja seesaminsiemenet.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

kokeilin ja täydellistä tuli! (:
Tämäkin oli ihan hyvää koko perhe tykkäsi