Pastapohjainen kasari broilerin fileistä on nopeaa ruokaa. Voit valmistaa tämän myös grillissä muurikkapannulla .

Täysjyvämakaronilla lisäät kuitua ruokaan.

Jos et välitä sienistä, korvaa ne esim. ananaksella tai mangolla.

Ainekset noin 6:lle annosta

2
rkl
öljyä
500
g
broilerin fileesuikaleita
100-200
g
purjosipulia
n.2-3
tl
soijakastiketta
1
tl
suolaa
1
tl
currya
½
tl
inkivääriä
1
rkl
rakuunaa
n.6
dl
vettä
1
kanaliemikuutio
1
ps
pakastemaissia (200 g)
300
g
kantarelleja, herkkusienenpaloja liemineen tmv.

Ohje

  1. Ruskista broilerinlihasuikaleet öljyssä isossa kasarissa / teflonkattilassa / wokkipadassa. Lisää ohuiksi renkaiksi leikattu purjo, mausteet ja vesi.
  2. Kun vesi kiehuu, lisää makaronit, maissi, herkkusienet liemineen ja anna kiehahtaa ja kypsennä sen jälkeen 8 min välillä sekoittaen, kunnes kasari on kypsää.
  3. Tarkkaile nesteen määrä sopivaksi pataan. Tarjoile raikkaan paprikaisen salaatin kanssa.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.