Broilerikasari

Broilerikasari

Pastapohjainen kasari broilerin fileistä on nopeaa ruokaa. Voit tehdä tämän myös muurikka tms. pannulla grillissä. Täysjyvämakaronilla saat ruoasta kuituja. Jos et välitä sienistä, korvaa ne esim. ananaksella tai mangolla.

noin 6:lle
2rklöljyä
500gbroilerin fileesuikaleita
100-200gpurjosipulia
n.2-3tlsoijakastiketta
1tlsuolaa
1tlcurrya
½tlinkivääriä
1rklrakuunaa
n.6dlvettä
1kanaliemikuutio
n.7dlMyllyn Paras Tumma Makaronia
tai Täysjyvä Fusilli Makaronia
1pspakastemaissia (200 g)
300gkantarelleja, herkkusienenpaloja liemineen tmv.

Valmistusohje

Ruskista broilerinlihasuikaleet öljyssä isossa kasarissa / teflonkattilassa / wokkipadassa. Lisää ohuiksi renkaiksi leikattu purjo, mausteet ja vesi. Kun vesi kiehuu, lisää makaronit, maissi, herkkusienet liemineen ja anna kiehahtaa ja kypsennä sen jälkeen 8 min välillä sekoittaen, kunnes kasari on kypsää. Tarkkaile nesteen määrä sopivaksi pataan. Tarjoile raikkaan paprikaisen salaatin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (11)

Liian suolaista tuli. Ei tarvitse laittaa lisätuloa, jos/kun suolaa on kanassa, soijakastikkeessa, liemikuutiossa ja mahdollisissa suolasienissä.
Jos käyttää valmiiksi suolattuja tai marinoituja broilerin fileesuikaleita, niin silloin lisäsuolaa ei kannata lisätä. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Broilerille riittää pikainen ruskistus, että pysyy mehukkaana.
Tosi hyvää. Vaihdoin osan nesteestä ruokakermaan, ja sienistä kun en välitä, niin korvasin ananaksella.
Tuli todella hyvää! Lisäsin loppuvaiheessa vielä ranskankermaa ja maku vain parani!
Kyllä vaan maistui. Vielä paremmalta tosin kun jättää öljyt pois ja vähentää nestettä siten, että 1-2dl voi korvata vaikkapa kevytkermalla - huomattavan täyteläisempää. Maukas ruoka, ja helppo valmistaa!
Kevyempi version saat kun jätät öljy pois, kanan marinadissa on sitä tarpeeksi. Suolaa ei tarvita, marinadi ja soija riittävät. Ripaus chiliä ja enemmän yrttejä esim. provencale tuovat lisää makua. Pakastemaissin asemasta voisit kokeilla minimaisseja ja lisää vihreyttä saat kun laitat muutaman parsakaalin nupun joukkoon. Iloisuutta saat kun vuolet porkkanasta ohuita lastuja kuorimaveitsellä.
hyvää. Ehkä vähän liian rasvaista
Melko hyvää, jotain kyllä puuttui...?
erinomaista

Pages