Broileri-kasvis-kookoswokki

Myllyn Paras
3:lle
300gbroilerisuikaleita
1rklrypsiöljyä
1punasipuli
1valkosipulinkynsi silputtuna
peukalonpään kokoinen pala tuoretta inkivääriä suikaleina tai silputtuna
1-2porkkanaa
1mieto punainen chili
300gkesäkurpitsaa
1keltainen tai punainen paprika tai puolikkaat kumpaakin
1tlkkookosmaitoa
suolaa
pippuria
tilkka limemehua
Lisäksi:
Myllyn Paras Basmati Riisiä

Valmistusohje

Lohko punasipuli, suikaloi porkkanat, chili (poista kanta ja siemenet, varo silmiä ja suuta, pese kädet huolellisesti) ja paprikat. Jos kesäkurpitsa on iso, poista siemenet ja kuori, jos kuori on kova. Leikkaa hedelmäliha suikaleiksi. Kuumenna 1 tl öljy ja paista broilerisuikaleet. Nosta ne lautaselle odottamaan. Lisää loput öljystä, sipuli, inkivääri, chili ja valkosipuli ja kuullota niitä jonkin aikaa keskenään. Lisää sen jälkeen porkkanasuikaleet ja hetken päästä kesäkurpitsaviipaleet. Jatka hetki paistamista ahkerasti lastalla raaka-aineita nostellen. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää kookosmaito ja anna hautua muutama minuutti. Lisää juuri ennen tarjoilua tilkka limen mehua ja vähän (thai)basilikaa. Tarjoa basmatiriisin kera. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)