Broileri-varhaiskaalikastike pastalle

25 min, josta valmisteluaika 20 min
3-4:lle
250-300 | g | broilerin jauhelihaa tai suikaleita |
1-2 | nippusipulia varsineen | |
½-1 | varhaiskaali | |
1-2 | rkl | öljyä |
musta- tai valkopippuria | ||
2-3 | rkl | soijakastiketta |
1-2 | rkl | tuoretta tai kuivattua oreganoa |
vähän pastan keitinvettä | ||
n.400 | g | Myllyn Paras Spagettia |
Valmistusohje
Silppua sipulit, mutta jätä hyvät varret kokonaisiksi ja lisää ne spagetin joukkoon 1-2 minuutiksi veteen kypsymään, kun pasta on lähes kypsää. Leikkaa tai höylää varhaiskaali hienoksi.
Paista broilerisuikaleita tai -jauhelihaa hetki öljyssä, lisää sipulisilppu ja kaalisuikaleet ja jatka paistamista sekoitellen. Mausta pippurilla ja soijakastikkeella ja kauhaise pastakattilasta vähän vettä nesteeksi.
Hauduta miedolla lämmöllä viitisen minuuttia eli kunnes kaali on rapean kypsää. Tarkista maku ja lisää joukkoon tuoreet yrtit.
Sekoita kastike pastan ja sipulinvarsien joukkoon tai tarjoa erikseen. Voit nostaa pöytään myös parmesaani- tai muuta juustoraastetta.
VINKKI: Rouskuttele nippuporkkanoita tai nauriita alkupalaksi.
Kommentoi reseptiä