Ainekset 3-4:lle annosta

250-300
g
broilerin jauhelihaa tai suikaleita
1-2
nippusipulia varsineen
½-1
varhaiskaali
1-2
rkl
öljyä
musta- tai valkopippuria
2-3
rkl
soijakastiketta
1-2
rkl
tuoretta tai kuivattua oreganoa
vähän pastan keitinvettä

Ohje

  1. Silppua sipulit, mutta jätä hyvät varret kokonaisiksi ja lisää ne spagetin joukkoon 1-2 minuutiksi veteen kypsymään, kun pasta on lähes kypsää. Leikkaa tai höylää varhaiskaali hienoksi.

  2. Paista broilerisuikaleita tai -jauhelihaa hetki öljyssä, lisää sipulisilppu ja kaalisuikaleet ja jatka paistamista sekoitellen. Mausta pippurilla ja soijakastikkeella ja kauhaise pastakattilasta vähän vettä nesteeksi.

  3. Hauduta miedolla lämmöllä viitisen minuuttia eli kunnes kaali on rapean kypsää. Tarkista maku ja lisää joukkoon tuoreet yrtit.

  4. Sekoita kastike pastan ja sipulinvarsien joukkoon tai tarjoa erikseen. Voit nostaa pöytään myös parmesaani- tai muuta juustoraastetta. 

VINKKI: Rouskuttele nippuporkkanoita tai nauriita alkupalaksi.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.