Broileri-varhaiskaalikastike pastalle

Myllyn Paras
3-4:lle
250-300gbroilerin jauhelihaa tai suikaleita
1-2nippusipulia varsineen
½-1varhaiskaali
1-2rklöljyä
musta- tai valkopippuria
2-3rklsoijakastiketta
1-2rkltuoretta tai kuivattua oreganoa
vähän pastan keitinvettä
n.400gMyllyn Paras Spagettia

Valmistusohje

Silppua sipulit, mutta jätä hyvät varret kokonaisiksi ja lisää ne spagetin joukkoon 1-2 minuutiksi veteen kypsymään, kun pasta on lähes kypsää. Leikkaa tai höylää varhaiskaali hienoksi.

Paista broilerisuikaleita tai -jauhelihaa hetki öljyssä, lisää sipulisilppu ja kaalisuikaleet ja jatka paistamista sekoitellen. Mausta pippurilla ja soijakastikkeella ja kauhaise pastakattilasta vähän vettä nesteeksi.

Hauduta miedolla lämmöllä viitisen minuuttia eli kunnes kaali on rapean kypsää. Tarkista maku ja lisää joukkoon tuoreet yrtit.

Sekoita kastike pastan ja sipulinvarsien joukkoon tai tarjoa erikseen. Voit nostaa pöytään myös parmesaani- tai muuta juustoraastetta. 

VINKKI: Rouskuttele nippuporkkanoita tai nauriita alkupalaksi.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)