Broileri-varhaiskaalikastike pastalle

Myllyn Paras
3-4:lle
250-300gbroilerin jauhelihaa tai suikaleita
1-2nippusipulia varsineen
½-1varhaiskaali
1-2rklöljyä
musta- tai valkopippuria
2-3rklsoijakastiketta
1-2rkltuoretta tai kuivattua oreganoa
vähän pastan keitinvettä
n.400g

Valmistusohje

Silppua sipulit, mutta jätä hyvät varret kokonaisiksi ja lisää ne spagetin
joukkoon 1-2 minuutiksi veteen kypsymään, kun pasta on lähes kypsää.

Leikkaa tai höylää varhaiskaali hienoksi. Paista
broilerisuikaleita tai -jauhelihaa hetki öljyssä, lisää sipulisilppu ja
kaalisuikaleet ja jatka paistamista sekoitellen. Mausta pippurilla ja
soijakastikkeella ja kauhaise pastakattilasta vähän vettä nesteeksi. Hauduta
miedolla lämmöllä viitisen minuuttia eli kunnes kaali on rapean kypsää. Tarkista
maku ja lisää joukkoon tuoreet yrtit.

Sekoita kastike pastan ja sipulinvarsien joukkoon tai
tarjoa erikseen. Voit nostaa pöytään myös parmesaani- tai muuta juustoraastetta. 

VINKKI: Rouskuttele nippuporkkanoita tai nauriita alkupalaksi.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)