Avokadosalaatti Makupastoilla

Avokadosalaatti Makupastoilla

Tässä salaatissa on käytetty kahta eri makupastaa: Tomaatti-Chilipastaa ja Pestopastaa, näitä käytettäessä saa kätevästi makua pastasalaattiin. Myös Pippuripastaa voi käyttää yhtä hyvin. Salaattiin tulevaa pastaa keitetään vähemmän kuin pakkauksen keitto-ohje kertoo. Mukana on avokadoa ja kastikkeessa avokadoöljyä. Katso video ohjeen alta, kuinka Salsa Sinisalo ja Arja Elina Laine valmistavat tämän salaatin.

4 annosta
2dlMyllyn Paras Tomaatti-Chilipastaa
2dlMyllyn Paras Pestopastaa
400gbroilerin rintafileetä tai leikkelettä
2avokadoa + sitruunamehua
1keltainen paprika
1herkkukurkku
1rucolaruukku
Kastike:
½dlsitruunamehua
dlavokadoöljyä
1-2tlraastettua inkivääriä tai inkivääritahnaa
2tljuoksevaa hunajaa
1tlrouhittua mustapippuria
½tlsuolaa

Valmistusohje

Keitä molemmat pastat kiehuvassa vedessä hieman vähemmän aikaa kuin pakkausten keitto-ohjeissa lukee. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Voit käyttää myös vain yhtä pastaa. Paista pannulla kanapalat, mausta ainakin suolalla. Suikaloi avokadot, sivele niille sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Suikaloi myös paprika ja herkkukurkku. Sekoita salaatin ainekset keskenään. Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset keskenään. Tarkista maku. Sekoita kastike salaatin joukkoon. Koristele mieleiseksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)