Appelsiininen kuitukaurapuuro

Appelsiininen kuitukaurapuuro

Kun on tullut syötyä liikaa, puuropäivä voi olla paikallaan. Tee erilaisia puuroja pitkin päivää. Vaihtelua saat myös käyttämällä eri viljoista tehtyjä hiutaleita ja suurimoita. Rasvaton maito ja marjat tai hedelmät tuovat monipuolisuutta puuropäivään. Appelsiinimehuun tehtyyn puuroon on käytetty kuitupitoisia pikahiutaleita eli hiutaleissa on lisänä höyrytettyä kauralesettä (leseet ovat tällöin pehmeitä vatsalle).

noin 4:lle
½lvettä
½lappelsiinituoremehua
5-6dlMyllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
¾dlsokeria
½tlsuolaa
2banaania

Valmistusohje

Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet, pieniksi pilkotut banaanit, sokeri ja suola. Keitä hetki (n. 1-2 min) välillä sekoittaen. Anna hautua kannen alla. Hyvää kylmänä tai kuumana.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (5)

Maukasta!
Terveellinen päivän aloitus.
Hyvä
Pidin
Tosi hyvää.