Appelsiininen kuitukaurapuuro

Appelsiininen kuitukaurapuuro
  • Kun on tullut syötyä liikaa, puuropäivä voi olla paikallaan.
  • Tee erilaisia puuroja pitkin päivää.
  • Vaihtelua saat myös käyttämällä eri viljoista tehtyjä hiutaleita ja suurimoita.
  • Rasvaton maito ja marjat tai hedelmät tuovat monipuolisuutta puuropäivään.
  • Appelsiinimehuun tehtyyn puuroon on käytetty kuitupitoisia pikahiutaleita eli hiutaleissa on lisänä höyrytettyä kauralesettä (leseet ovat tällöin pehmeitä vatsalle).
noin 4:lle
½lvettä
½lappelsiinituoremehua
5-6dlMyllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
¾dlsokeria
½tlsuolaa
2banaania

Valmistusohje

Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet, pieniksi pilkotut banaanit, sokeri ja suola. Keitä hetki (n. 1-2 min) välillä sekoittaen. Anna hautua kannen alla. Hyvää kylmänä tai kuumana.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (5)

Maukasta!
Terveellinen päivän aloitus.
Hyvä
Pidin
Tosi hyvää.