Ainekset noin 20 annosta

Täyte:
200
g
vadelmamarmeladia tai muuta kiinteää marmeladia
Viimeistelyyn:
2
tl
tomusokeria

Ohje

  1. Sulata ja kauli taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Paina muoteilla piparkakkuja ja siirrä ne leivinpaperoiduille pelleille lastan avulla.
  2. Paista uunissa 200 asteessa 5–7 minuuttia. Paistoaika riippuu piparien koosta ja paksuudesta. Seuraa piparien paistumista sillä ne palavat helposti. Jäähdytä.
  3. Täytä piparkakut marmeladilla ja laita kaksi vastakkain. Anna täytettyjen piparkakkujen tekeytyä jääkaapissa muutamia tunteja tai yön yli.
  4. Viimeistele piparkakut siivilöidyllä tomusokerilla juuri ennen tarjoilua. 
Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.