• Tämä resepti on osa kasvis-kauppakassiamme. Lue lisää ja katso kaikki teeman reseptit tästä linkistä.

Ainekset 2 annosta annosta

3
porkkanaa
pieni palsternakka
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
1
rkl
öljyä
1
kasvisliemikuutio
mustapippuria
2
dl
omenamehua
2
dl
vettä
1
dl
ruokakermaa
tuoretta basilikaa
Tortilla:
¼
tl
suolaa
1
rkl
öljyä
vettä

Ohje

  1. Kuori ja viipaloi porkkanat, halkaistu palsternakka sekä sipuli ja valkosipulin kynnet. Kuullota kasvikset kattilassa öljytilkassa. Raasta tai murenna kasvisliemikuutio kasvipalojen päälle ja mausta mustapippurilla. Lisää omenamehu ja vesi, keitä vartti. Lisää ruokakerma ja silputtu basilika.

  2. Pyöräytä tortillataikina kun keitto kypsyy.

  3. Sekoita jauhot, suola ja öljy. Lisää vettä (2-3 rkl) vähitellen niin että saat sekoitettua kaulittavan taikinan. Jaa taikina 4–6 osaan ja kauli palat ohuiksi jauhotetun työlaudan päällä. Paista tortillat kuumassa paistinpannussa molemmilta puolilta kauniin ruskeapilkkuisiksi.

  4. Sipaise lämpimiin tortilloihin tuorejuustoa ja silppua basilikaa päälle. Nauti keiton kanssa. 

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.