Vekkuli Hedelmäsalaatti

Vekkuli Hedelmäsalaatti

Hedelmäsalaatti on oiva iltapala tai viikonlopun
jälkiruoka.

Ruokaisuutta jälkiruokasalaattiin saat lisäämällä siihen
kivan muotoista pastaa, esim. eläinhahmoisia makaroneja.

Lisämakua jälkiruokasalaattiin tuleviin makaroneihin saat
keittämällä ne kypsiksi appelsiinituoremehussa tai ananasmehussa.

Jogurttipohjalla saat kevyen kastikkeen jälkiruoalle,
mutta myös vaniljakastike tai jäätelö sopii tähän oikein hyvin.

4-6:lle
2dlMyllyn Paras Vekkuli Eläinmakaronia
2omenaa
1tlkananaspaloja omassa liemessä (pieni)
n.300gviinirypäleitä
n.300gmansikoita tai banaania
(n.100gsuolapähkinöitä)
Kastike:
dljogurttia
½dlananastölkin lientä
½-1tlvaniljasokeria
(2-3tlsokeria)
tai valmista vaniljakastiketta, rahkaa tms.

Valmistusohje

Keitä makaronit ohjeen mukaan. Huuhdo kylmällä vedellä
lävikössä ja valuta vesi hyvin pois. Kuutioi omenat pieniksi palasiksi, halkaise
viinirypäleet ja poista niistä siemenet. Sekoita salaatin kaikki ainekset
keskenään. Valmista kastike sekoittamalla kastikkeen ainekset. Tarjoile
jälkiruoaksi tai välipalaksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

namiskaa:O)
Todella nautin,tämä on hyvä myös lounaaksi töihin!
Aivan IHANAA.Voisi syödä vaikka joka päivä ja koko ajan.