Vekkuli Hedelmäsalaatti

Vekkuli Hedelmäsalaatti
  • Hedelmäsalaatti on oiva iltapala tai viikonlopun jälkiruoka.
  • Ruokaisuutta jälkiruokasalaattiin saat lisäämällä siihen kivan muotoista pastaa, esim. eläinhahmoisia makaroneja.
  • Lisämakua jälkiruokasalaattiin tuleviin makaroneihin saat keittämällä ne kypsiksi appelsiinituoremehussa tai ananasmehussa.
  • Jogurttipohjalla saat kevyen kastikkeen jälkiruoalle, mutta myös vaniljakastike tai jäätelö sopii tähän oikein hyvin.
4-6:lle
2dlMyllyn Paras Vekkuli Eläinmakaronia
2omenaa
1tlkananaspaloja omassa liemessä (pieni)
n.300gviinirypäleitä
n.300gmansikoita tai banaania
(n.100gsuolapähkinöitä)
Kastike:
dljogurttia
½dlananastölkin lientä
½-1tlvaniljasokeria
(2-3tlsokeria)
tai valmista vaniljakastiketta, rahkaa tms.

Valmistusohje

Keitä makaronit ohjeen mukaan. Huuhdo kylmällä vedellä lävikössä ja valuta vesi hyvin pois. Kuutioi omenat pieniksi palasiksi, halkaise viinirypäleet ja poista niistä siemenet.

Sekoita salaatin kaikki ainekset keskenään. Valmista kastike sekoittamalla kastikkeen ainekset. Tarjoile jälkiruoaksi tai välipalaksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

namiskaa:O)
Todella nautin,tämä on hyvä myös lounaaksi töihin!
Aivan IHANAA.Voisi syödä vaikka joka päivä ja koko ajan.