Vaniljaiset Joulutortut

Vaniljaiset Joulutortut

Katso joulutorttujen taitteluvinkit.

10 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g)
tai Torttutaikinalevyjä (500 g)
Täyte:
50gvaniljatuorejuustoa
1dlpähkinöitä tai mantelirouhetta tai kookoshiutaleita
100gpaistonkestävää kirsikka- tai aprikoosimarmeladia
Päälle:
1tlk(pieni) säilykekirsikoita tai -aprikooseja

Valmistusohje

Sekoita täytteen ainekset keskenään. Muotoile joulutortut. Laita jokaisen tortun keskelle n.1 rkl täytettä. Paina täyteen päälle puolikas kirsikka tai pala aprikoosia. Paista torttu 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15-20 min.

VINKKI: Vaihtelua saat käyttämällä täytteeseen vaniljarahkaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)