Ainekset 10 annosta

Täyte:
50
g
vaniljatuorejuustoa
1
dl
pähkinöitä tai mantelirouhetta tai kookoshiutaleita
100
g
paistonkestävää kirsikka- tai aprikoosimarmeladia
Päälle:
1
tlk
(pieni) säilykekirsikoita tai -aprikooseja

Ohje

  1. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Muotoile joulutortut. Laita jokaisen tortun keskelle n.1 rkl täytettä. Paina täyteen päälle puolikas kirsikka tai pala aprikoosia.
  2. Paista torttu 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15-20 min.

VINKKI: Vaihtelua saat käyttämällä täytteeseen vaniljarahkaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.