Helpot ja nopeasti valmistuvat pasta-ateriat voit tarjota arkena ja juhlassa. Vaihda rohkeasti aineksia toisiin. Tämä välimerellinen pasta on maustettu fetajuustolla, oliiveilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla, valkosipulilla ja aromikkaalla rosmariinilla. Pasta on Suomessa valmistettua Myllyn Paras Simpukkapastaa. Löydät sitä hyvin varusteltujen markettien pastahyllyiltä.

Ainekset 4-6 annosta

1 ½
l
vettä
1
tl
suolaa
Lisäksi:
muutama varsi kevätsipulia
3
isoa valkosipulinkynttä
2
rkl
rypsi- tai oliiviöljyä
200
g
miniluumutomaatteja
600-800
g
lohisuikaleita tai -kuutioita
ripaus suolaa
1
dl
aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina tai kuutioina
1
dl
kivettömiä oliiveja
200
g
fetajuustoa
tuoretta rosmariinia
(parmesaania raasteena)

Ohje

  1. Kiehauta vesi ja lisää joukkoon simpukkapasta ja suola. Anna kiehua hiljalleen noin 9 minuuttia. Valuta ja huuhtele.
  2. Hienonna kevätsipulinvarret ja valkosipulinkynnet.
  3. Kuumenna öljy pannulla ja lisää pannulle miniluumutomaatit ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
  4. Lisää kevätsipuli ja valkosipuli ja kääntele hetki. Nosta seos sivuun.
  5. Kuumenna pannu ja lisää lohisuikaleet tai -kuutiot. Kääntele kovalla lämmöllä varoen. Mausta suolalla.
  6. Lisää joukkoon aurinkokuivatut tomaatit ja oliivit sekä murennettu fetajuusto.
  7. Lisää tomaatti-sipuliseos ja rosmariinia.
  8. Laita joukkoon pasta ja kääntele varovasti. Kuumenna.
  9. Tarkista maku ja tarjoa heti. Tarjoa seuraksi halutessasi parmesaanijuustoa raasteena.

 

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.