Vadelmapiirakka kahdella suklaalla

Vadelmapiirakka kahdella suklaalla

Leivo pakasteena myytävään pyöreään suklaataikinaan valkosuklaatäytteellä ja vadelmilla piirakka.

Anna piirakan vetäytyä hetken aikaa uunista ottamisen jälkeen.

Jos käytät pakastemarjoja, lisää ne jäisinä piirakkaan.

Valkosuklaarahkan tilalla voi käyttää 1 tlk rahkaa ja n. 50 g sulatettua valkosuklaata.

piirakkavuoallinen, halkaisija n. 25-30 cm
1pktMyllyn Paras Pyöreä Suklaataikinaa (380 g)
Täyte:
1tlkvalkosuklaarahkaa (200 g)
1dlruokakermaa
1dlvalkosuklaata rouhittuna
1muna
4dlvadelmia

Valmistusohje

Levitä sulanut piirakkataikina pyöreän, noin 25-30 cm:n piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita rahka, kerma, valkosuklaarouhe ja muna keskenään ja levitä seos pohjalle. Levitä päälle marjat. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 20-30 minuuttia. Vuoan koko eli piirakan paksuus vaikuttaa paistoaikaan, mitä pienempi vuoka, sitä pidempi paistoaika.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)