Vadelmapiirakka kahdella suklaalla

Vadelmapiirakka kahdella suklaalla
  • Leivo pakasteena myytävään taikinaan valkosuklaatäytteellä ja vadelmilla piirakka.
  • Anna piirakan vetäytyä hetken aikaa uunista ottamisen jälkeen.
  • Jos käytät pakastemarjoja, lisää ne jäisinä piirakkaan.
  • Valkosuklaarahkan tilalla voi käyttää 1 tlk rahkaa ja n. 50 g sulatettua valkosuklaata.
piirakkavuoallinen, halkaisija n. 25-30 cm
1pktMyllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa (380 g)
2rkltummaa kaakaojauhetta
100gtummaa suklaata rouheena
Täyte:
1tlkvalkosuklaarahkaa (200 g)
1dlruokakermaa
1dlvalkosuklaata rouhittuna
1muna
4dlvadelmia

Valmistusohje

Ota taikina sulamaan. Sekoita taikinaan kaakaojauhe ja rouhittu suklaa. Tämä onnistuu helpoiten käsin puristelemalla.

Levitä taikina pyöreän, noin 25-30 cm:n piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita rahka, kerma, valkosuklaarouhe ja muna keskenään ja levitä seos pohjalle. Levitä päälle marjat.

Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 20-30 minuuttia. Vuoan koko eli piirakan paksuus vaikuttaa paistoaikaan, mitä pienempi vuoka, sitä pidempi paistoaika.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)