Unkarilainen riisisalaatti

Unkarilainen riisisalaatti
noin 4:lle
2dlMyllyn Paras Pikariisiä
tai Villiriisiseosta
1tlksäilykepaprikaa tai 2 tuoretta paprikaa
pieni pala chilipaprikaa hienonnettuna
1maustekurkku
n.200ggraavia kalaa suikaleina
Salaatinkastike:
2rklviinietikkaa
½dlöljyä
1valkosipulinkynsi
2tlsokeria
½tlyrttisuolaa
½tlchiliä

Valmistusohje

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Pilko paprikat ja kurkku. Sekoita kaikki salaatin ainekset. Valmista salaattikastike sekoittamalla sen ainekset. Yhdistä kastike salaatin sekaan ja anna vetäytyä jääkaapissa mieluiten ainakin tunnin. Tarjoile esim. Ruispatongin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)