Unkarilainen riisisalaatti

15 min, josta valmisteluaika 15 min
noin 4:lle
2 | dl | Myllyn Paras Pikariisiä |
tai Villiriisiseosta | ||
1 | tlk | säilykepaprikaa tai 2 tuoretta paprikaa |
pieni pala chilipaprikaa hienonnettuna | ||
1 | maustekurkku | |
n.200 | g | graavia kalaa suikaleina |
Salaatinkastike: | ||
2 | rkl | viinietikkaa |
½ | dl | öljyä |
1 | valkosipulinkynsi | |
2 | tl | sokeria |
½ | tl | yrttisuolaa |
½ | tl | chiliä |
Valmistusohje
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Pilko paprikat ja kurkku. Sekoita kaikki salaatin ainekset.
Valmista salaattikastike sekoittamalla sen ainekset. Yhdistä kastike salaatin sekaan ja anna vetäytyä jääkaapissa mieluiten ainakin tunnin. Tarjoile esim. Ruispatongin kanssa.
Kommentoi reseptiä