Tuorepuuromalja

Tuorepuuromalja on vaihtoehto niille, jotka haluavat vaihtelua puuroihin.
Tuorepuuro syntyy turvotettaessa hiutaleita nesteessä ilman keittämistä.
Maljaan on laitettu kerroksittain tuorepuuroa, jogurttia ja tuoreita marjoja.
2 annosta
3-4 | dl | marjoja, esim. herukoita, mustikoita tai vadelmia |
2 | dl | Myllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita |
tai Tattarihiutaleita | ||
1 | dl | kookoshiutaleita tai mantelirouhetta |
1-2 | rkl | juoksevaa hunajaa |
2 | dl | paksua jogurttia, esim. bulgarian tai turkkilaista |
1 | tl | vaniljasokeria |
Pinnalle: | ||
1 | dl | marjoja |
2-3 | rkl | Kauraleseitä |
tai Kuidukas Kolmen Viljan Leseseosta |
Valmistusohje
Survo marjat ja sekoita ne hiutaleiden ja hunajan kanssa yhteen. Anna turvota hetki. Rakenna annokset laseihin kerroksittain. Laita pohjalle marjatuorepuuroa, päälle maustamatonta jogurttia, jonka olet maustanut vaniljasokerilla ja koristeeksi vielä marjoja. Ripottele pinnalle leseitä.
VINKKI: Myös KARU -hiutaleet eli Pikakaura-Ruishiutaleet ja Vekkuli Neljän Viljan pikahiutaleet sopivat tuorepuuroon.
Kommentoi reseptiä