Tuorepuuromalja

Tuorepuuromalja

Tuorepuuromalja on vaihtoehto niille, jotka haluavat vaihtelua puuroihin.

Tuorepuuro syntyy turvotettaessa hiutaleita nesteessä ilman keittämistä.

Maljaan on laitettu kerroksittain tuorepuuroa, jogurttia ja tuoreita marjoja.

2 annosta
3-4dlmarjoja, esim. herukoita, mustikoita tai vadelmia
2dlMyllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
tai Tattarihiutaleita
1dlkookoshiutaleita tai mantelirouhetta
1-2rkljuoksevaa hunajaa
2dlpaksua jogurttia, esim. bulgarian tai turkkilaista
1tlvaniljasokeria
Pinnalle:
1dlmarjoja
2-3rklKauraleseitä
tai Kuidukas Kolmen Viljan Leseseosta

Valmistusohje

Survo marjat ja sekoita ne hiutaleiden ja hunajan kanssa yhteen. Anna turvota hetki. Rakenna annokset laseihin kerroksittain. Laita pohjalle marjatuorepuuroa, päälle maustamatonta jogurttia, jonka olet maustanut vaniljasokerilla ja koristeeksi vielä marjoja. Ripottele pinnalle leseitä.

VINKKI: Myös KARU -hiutaleet eli Pikakaura-Ruishiutaleet ja Vekkuli Neljän Viljan pikahiutaleet sopivat tuorepuuroon.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)