Haettu sivustolta  4.11.2025
  Tuorepuuromalja on vaihtoehto niille, jotka haluavat vaihtelua puuroihin. Tuorepuuro syntyy turvotettaessa hiutaleita nesteessä ilman keittämistä. Maljaan on laitettu kerroksittain tuorepuuroa, jogurttia ja tuoreita marjoja.
Ainekset 2 annosta
3-4
      
      dl
      
      marjoja, esim. herukoita, mustikoita tai vadelmia
      
      1
      
      dl
      
      kookoshiutaleita tai mantelirouhetta
      
      1-2
      
      rkl
      
      juoksevaa hunajaa
      
      2
      
      dl
      
      paksua jogurttia, esim. bulgarian tai turkkilaista
      
      1
      
      tl
      
      vaniljasokeria
      
      Pinnalle:
      
      1
      
      dl
      
      marjoja
      
      Ohje
- Survo marjat ja sekoita ne hiutaleiden ja hunajan kanssa yhteen. Anna turvota hetki.
 - Rakenna annokset laseihin kerroksittain. Laita pohjalle marjatuorepuuroa, päälle maustamatonta jogurttia, jonka olet maustanut vaniljasokerilla ja koristeeksi vielä marjoja.
 - Ripottele pinnalle leseitä.
 
VINKKI: Myös KARU -hiutaleet eli Pikakaura-Ruishiutaleet ja Vekkuli Neljän Viljan pikahiutaleet sopivat tuorepuuroon.
Resepti: 
            
      Arja Elina Laine, Myllyn Paras
      Ajankohtaista ja puheenaiheita
    
        
          R
      
  
  
    
      R
  
  
  
  
  
  
  
        
        
        
        
Kommentteja ja keskustelua