Tuorepuuromalja on vaihtoehto niille, jotka haluavat vaihtelua puuroihin. Tuorepuuro syntyy turvotettaessa hiutaleita nesteessä ilman keittämistä. Maljaan on laitettu kerroksittain tuorepuuroa, jogurttia ja tuoreita marjoja.

Ainekset 2 annosta

3-4
dl
marjoja, esim. herukoita, mustikoita tai vadelmia
1
dl
kookoshiutaleita tai mantelirouhetta
1-2
rkl
juoksevaa hunajaa
2
dl
paksua jogurttia, esim. bulgarian tai turkkilaista
1
tl
vaniljasokeria
Pinnalle:
1
dl
marjoja

Ohje

  1. Survo marjat ja sekoita ne hiutaleiden ja hunajan kanssa yhteen. Anna turvota hetki. 
  2. Rakenna annokset laseihin kerroksittain. Laita pohjalle marjatuorepuuroa, päälle maustamatonta jogurttia, jonka olet maustanut vaniljasokerilla ja koristeeksi vielä marjoja.
  3. Ripottele pinnalle leseitä.

VINKKI: Myös KARU -hiutaleet eli Pikakaura-Ruishiutaleet ja Vekkuli Neljän Viljan pikahiutaleet sopivat tuorepuuroon.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.