Tuorepuuro

Myllyn Paras
2:lle
4dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
2dltuoreita kauden hedelmiä (aprikooseja, persikoita, appelsiinejä), marjoja tai pakastettuja marjoja
2-4rklhunajaa
1rklrouhittuja saksan- tai hasselpähkinöitä
1rklseesaminsiemeniä
2omenaa
kylmää vettä
maitoa

Valmistusohje

Pane hiutaleet isoon kulhoon ja kaada niille kylmää vettä sen verran, että hiutaleet juuri ja juuri peittyvät. Anna hiutaleiden turvota jääkaapissa yön yli.

Kuori ja raasta omenat. Paloittele valitsemasi hedelmä (kuori tarvittaessa) ja/tai marjat. Sekoita keskenään turvonneet hiutaleet, omenaraaste, hedelmä- tai marjapalat ja pähkinärouhe. Lisää hunaja ja seesaminsiemenet. Tarjoa maidon kanssa.

Resepti:
Ohje kirjasta; Laurence ja Gilles Laurendon: Samettisia makuja kermasta, maidosta, rahkasta ja jogurtista, kustantaja WSOY, muunneltu Myllyn Paras -tuotteille Makuhetki-ohjelman mukaan.

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Vallan tulee lapsuus mieleen. Omenaa raastettuna, kaurahiutaleita ja maitoa, ehkä ripaus kanelisokeria. Silloin kun ei ollut ulkomaisia hedelmiä.