Pastan avulla saat keitosta ruokaisan ja huokean.

Tässä keitossa on tomaattipohja ja mausteena chiliä, joka lämmittää mukavasti keitossa.

Savukinkun tilalla voit käyttää savukalkkunaa tai –kalaa.

Ainekset 6 annosta

2
punasipulia
4-5
valkosipulinkynttä
½-1
punainen chilipaprika
2
rkl
rypsiöljyä
5
dl
tomaattimurskaa
5
dl
tomaattimehua
1
tl
paprikajauhetta
2
rkl
liha- tai kasvisfondia
1
rkl
sokeria
300
g
vähärasvaista savukinkkua suikaleina
½
dl
silputtua oreganoa

Ohje

  1. Suikaloi sipulit ja hienonna valkosipulinkynnet ja chili. Kuullota ne öljyssä kattilassa. Lisää tomaattimurska ja -mehu sekä mausteet. Anna kiehahtaa.

  2. Lisää pasta ja savukinkkusuikaleet. Anna kypsyä vielä kuusi minuuttia. Mausta lopuksi tuoreella oreganolla. Tarjoile keiton kanssa Lihapasteijoita.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras, kuva: Ulla-Maija Hänninen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.