Tulinen tomaatti-chili-pastakeitto

20 min, josta valmisteluaika 15 min
- Pastan avulla saat keitosta ruokaisan ja huokean.
- Tässä keitossa on tomaattipohja ja mausteena chiliä, joka lämmittää mukavasti keitossa.
- Savukinkun tilalla voit käyttää savukalkkunaa tai –kalaa.
6 annosta
2 | punasipulia | |
4-5 | valkosipulinkynttä | |
½-1 | punainen chilipaprika | |
2 | rkl | rypsiöljyä |
5 | dl | tomaattimurskaa |
5 | dl | tomaattimehua |
1 | tl | paprikajauhetta |
2 | rkl | liha- tai kasvisfondia |
1 | rkl | sokeria |
2 | dl | Myllyn Paras Täysjyvä Raketti Spagettia |
300 | g | vähärasvaista savukinkkua suikaleina |
½ | dl | silputtua oreganoa |
Valmistusohje
Suikaloi sipulit ja hienonna valkosipulinkynnet ja chili. Kuullota ne öljyssä kattilassa. Lisää tomaattimurska ja -mehu sekä mausteet. Anna kiehahtaa.
Lisää pasta ja savukinkkusuikaleet. Anna kypsyä vielä kuusi minuuttia. Mausta lopuksi tuoreella oreganolla. Tarjoile keiton kanssa Lihapasteijoita.
Kommentoi reseptiä