Tropicana-taskut

Tropicana-taskut
10 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinaa (500 g)
munaa
seesaminsiemeniä
Täyte:
100gmango chutneytä
150gcheddar-juustoa (1 viipale/tasku)
150gsaunapalvileikettä (1 viipale/tasku)
200gananaskuutioita
1rkuvesikrassia

Valmistusohje

Valmista ensiksi voitaikinataskut: Kauli jokainen Voitaikinalevy puolet ohuemmaksi, ja leikkaa ne kahtia. Näin saat 10 kpl noin 10 x 15 cm:n kokoisia taikinalevyjä. Pistele syntyneet taikinalevyt haarukalla tiheästi ja paina kevyesti taikinalevyn keskelle taitosviiva leipäveitsen tylsällä reunalla. Taita taikinalevy kaksinkerroin niin, että taitosviiva jää taskun sisäpuolelle. Voitele taskut munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista taskuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15 min. Raota taskuja auki varovasti heti kuumina. Anna jäähtyä hetki (n. 5 min) ennen täyttämistä.

Levitä mango chutneytä pohjalle ja laita väliin rullattu cheddar-juustoviipale ja rullattu kinkkuviipale sekä ananasta ja vesikrassinlehtiä. Taita kansi päälle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)