Tropicana-taskut

Tropicana-taskut
10 kpl
10kplMyllyn Paras Voitaikinataskuja
munaa
seesaminsiemeniä
Täyte:
100gmango chutneytä
150gcheddar-juustoa (1 viipale/tasku)
150gsaunapalvileikettä (1 viipale/tasku)
200gananaskuutioita
1rkuvesikrassia

Valmistusohje

Levitä jäiset taskut pellille leivinpaperin päälle erikseen sulamaan uunin lämpenemisen ajaksi. Voitele taskut munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä. Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–20 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä hetki (n. 5 min) ennen täyttämistä. Avaa taskut varovasti niin, että taitereuna jää kiinni. Levitä mango chutneytä pohjalle ja laita väliin rullattu cheddar-juustoviipale ja rullattu kinkkuviipale sekä ananasta ja vesikrassinlehtiä. Taita kansi päälle.

VINKKI: Voit paistaa taskuja vaikka vain kaksi kerrallaan. Täytettä tarvitaan tällöin pienempi määrä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)