Torttutaikina lihaliemessä (yöpala)

Torttutaikina lihaliemessä (yöpala)
2:lle
1pktMyllyn Paras Torttutaikinaa(500 g)
1muna
sormisuolaa
4dllihalientä
½dlpunaviiniä
4maustepippuria

Valmistusohje

Paista voidelluista ja sormisuolalla aateloiduista torttutaikinapaloista pieniä leipäsiä. Keitä vahva lihaliemi ja mausta se vielä viinillä ja maustepippurilla. Käytä valmista lientä tai keitä se itse. Lihaliemen keittämiseen tarvitset juureksia ja luullisia lihanpaloja, pippuria, timjamia, laakerinlehtiä ja suolaa. Keitä aineksia, suolaa lukuun ottamatta, useita tunteja, anna jäähtyä ja jatka keittämistä seuraavana päivänä ja niin kauan kuin maltat. Lisäile vettä liemeen aina tarpeen mukaan. Siivilöi liemi lopuksi ja mausta se suolalla.

Resepti:
Sami Garam

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Todella hyvä resepti.