Tonnikalapasta munakas

Tonnikalapasta munakas
  • Sydän Makaronista saat ruokaisan munakkaan nopeasti.
  • Keltainen Sydän Makaroni on runsaskuituista tummaa pastaa, joka on värjätty kurkumalla kauniin keltaiseksi. 
  • Tonnikalaa saa myös perinteisenä tai esim. sitruunalla tai chilillä maustettuna.
  • Valitse se, joka sopii perheesi/ruokailijoidesi makuun.
noin 4:lle
2dlvettä
2dlappelsiinimehua
½tlsuolaa
dlMyllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia
1sipuli (tai 100 g eli ½ pss pakastesipulia)
4munaa
1dlhieman jäähtynyttä makaronien keitinlientä
200gsitruunamaustettua tonnikalaa (2 pss tai 1 tlk, ei öljyssä)
1tlsitruunapippuria
hiven yrttisuolaa
(parmesaanijuustoraastetta)

Valmistusohje

Kiehauta vesi ja mehu kattilassa, mausta suolalla ja lisää makaronit kiehuvaan nesteeseen. Anna kiehua 7 minuuttia. Kaada lävikköön ja ota neste talteen. Paista pannulla sipulia (rypsiöljyä paistamiseen), lisää valutettu pasta ja muna-neste-tonnikala mausteseos.

Anna munakkaan hyytyä pannulla miedolla lämmöllä. Tarjoile heti kuumana. Lisää pinnalle parmesaaniraastetta. Voit hyydyttää ruoan myös mikroaaltouunissa matalassa vuoassa tai tavallisessa uunissa.

VINKKI: Kokeile Keltainen Kukka Makaronilla, joka on myös tummaa pastaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)