Tonnikalapasta munakas

Tonnikalapasta munakas

Sydän Makaronista saat ruokaisan munakkaan nopeasti. Keltainen Sydän Makaroni on runsaskuituista tummaa pastaa, joka on värjätty kurkumalla kauniin keltaiseksi.  Tonnikalaa saa myös perinteisenä tai esim. sitruunalla tai chilillä maustettuna. Valitse se, joka sopii perheesi/ruokailijoidesi makuun.

noin 4:lle
2dlvettä
2dlappelsiinimehua
½tlsuolaa
dlMyllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia
1sipuli (tai 100 g eli ½ pss pakastesipulia)
4munaa
1dlhieman jäähtynyttä makaronien keitinlientä
200gsitruunamaustettua tonnikalaa (2 pss tai 1 tlk, ei öljyssä)
1tlsitruunapippuria
hiven yrttisuolaa
(parmesaanijuustoraastetta)

Valmistusohje

Kiehauta vesi ja mehu kattilassa, mausta suolalla ja lisää makaronit kiehuvaan nesteeseen. Anna kiehua 7 minuuttia. Kaada lävikköön ja ota neste talteen. Paista pannulla sipulia (rypsiöljyä paistamiseen), lisää valutettu pasta ja muna-neste-tonnikala mausteseos. Anna munakkaan hyytyä pannulla miedolla lämmöllä. Tarjoile heti kuumana. Lisää pinnalle parmesaaniraastetta. Voit hyydyttää ruoan myös mikroaaltouunissa matalassa vuoassa tai tavallisessa uunissa.

VINKKI: Kokeile Keltainen Kukka Makaronilla, joka on myös tummaa pastaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)