• Sydän Makaronista saat ruokaisan munakkaan nopeasti.
  • Keltainen Sydän Makaroni on runsaskuituista tummaa pastaa, joka on värjätty kurkumalla kauniin keltaiseksi. 
  • Tonnikalaa saa myös perinteisenä tai esim. sitruunalla tai chilillä maustettuna.
  • Valitse se, joka sopii perheesi/ruokailijoidesi makuun.

Ainekset noin 4:lle annosta

2
dl
vettä
2
dl
appelsiinimehua
½
tl
suolaa
1
sipuli (tai 100 g eli ½ pss pakastesipulia)
4
munaa
1
dl
hieman jäähtynyttä makaronien keitinlientä
200
g
sitruunamaustettua tonnikalaa (2 pss tai 1 tlk, ei öljyssä)
1
tl
sitruunapippuria
hiven yrttisuolaa
(parmesaanijuustoraastetta)

Ohje

  1. Kiehauta vesi ja mehu kattilassa, mausta suolalla ja lisää makaronit kiehuvaan nesteeseen. Anna kiehua 7 minuuttia. Kaada lävikköön ja ota neste talteen. Paista pannulla sipulia (rypsiöljyä paistamiseen), lisää valutettu pasta ja muna-neste-tonnikala mausteseos.

  2. Anna munakkaan hyytyä pannulla miedolla lämmöllä. Tarjoile heti kuumana. Lisää pinnalle parmesaaniraastetta. Voit hyydyttää ruoan myös mikroaaltouunissa matalassa vuoassa tai tavallisessa uunissa.

VINKKI: Kokeile Keltainen Kukka Makaronilla, joka on myös tummaa pastaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.