Tonnikalapasta

Tonnikalapasta
4-5:lle
Lisäke:
Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia
tai Keltainen Kukka Makaronia
Kastike:
2prkvaaleaa tonnikalaa (vedessä)
1dlsipulikuutioita (pieniä)
n.1dl(tai maun mukaan) tomaattipyrettä
2rklpunaviinietikkaa
n.6dlruokakermaa
1tlsuolaa
1-2tlkuivattua tilliä
½tlsitruunapippuria

Valmistusohje

Kuullota sipulikuutiot ruokaöljyssä pehmeiksi (älä ruskista). Lisää joukkoon tomaattipyre, punaviinietikka, ruokakerma ja tilli. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min ja lisää joukkoon tonnikala. Anna kiehua muutama minuutti, mausta suolalla ja jätä hautumaan kannen alle n. 10 minuutiksi (ei kuumalle levylle). Tarjoile pakkauksen ohjeen mukaan kypsytetyn täysjyväpastan ja raikkaan vihersalaatin kera.

Resepti:
Makuhetki Jokisen keittiössä-ohjelman kuulija Susanna Saimovaara

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Loistava! Helppo ja todella hyvä arkiruoka!