Tonnikala-sinihomejuustokastike

Myllyn Paras
3-4:lle
2rklpullomargariinia
2rklMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
pätkä purjoa renkaina
n.2½dlmaitoa tai laktoositonta maitojuomaa
1prkveteen säilöttyä tonnikalaa (tavallista tai esim. chilillä maustettua)
½pssinihomejuustomuruja (rasvaa 17%)
mustapippuria myllystä
hienonnettua persiljaa
250-300gMyllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia
tai Täysjyvä Raketti Spagettia

Valmistusohje

Laita pastavesi kiehumaan ja kypsennä pastat pakkauksen ohjeen mukaan. Sulata rasva kasarissa ja anna sen sulaa, lisää jauhot ja kiehauta. Vatkaa maito joukkoon, lisää purjosilppu ja anna hautua 5-10 minuuttia välillä sekoittaen. Kaada tonnikalasta vesi pois ja lisää se ja sinihomejuustomurut kastikkeen joukkoon. Anna kiehahtaa. Mausta mustapippurilla ja tarkista maku. Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon. Tarjoa pastan jälkeen tai ennen porkkana- ja omenaraasteilla höystetty vihersalaatti.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Parempana versiona tästä pidän tätä: 1tlk normi tonnikalaa vedessä, 1tlk chili tonnikalaa, kierrepastaa, Valion KOLMEN JUUSTON KERMAA (aivan ihanaa), 1tlk herkkusieniä, vähän mustapippuria, juutsoraaste pintaan (myös väliin jos tykkää) ja ei muuta kun uuniin. NAM! :)
Ihan ok, perusruokaa