Tomaattinen jauhis-pastavuoka

Tomaattinen jauhis-pastavuoka
25 min, josta valmisteluaika 15 min

Vegaanillekin sopiva tomaattinen jauhis-pastapata valmistuu helposti. Kasviksina voit käyttää omia suosikkejasi. Juurekset antavat ruoalle kuitenkin erityisen herkullisen maun. Voit kokeilla myös juuriselleriä tai juuripersiljaa. Myllyn Paras -pastavalikoimasta voit valita mieleisesi.

4–6 annosta
2rklrypsiöljyä
250gvegejauhista
¼tlsuolaa
50-60gkevätsipulia
2porkkanaa
1palsternakka
1keltainen pieni paprika
2valkosipulinkynttä
1punainen mieto chili
100gruskeita herkkusieniä
mustapippuria myllystä
800gtomaattimurskaa
70gtomaattipyreetä
8dlvettä
250gMyllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia

Valmistusohje

  1. Kuumenna rypsiöljy paistokasarissa tai kattilassa. Lisää vegajauhis ja kääntele hetki. Mausta suolalla.

  2. Hienonna kevätsipuli, paloittele porkkanat, palsternakka ja paprika suikaleiksi tai kuutioiksi ja lisää joukkoon. Kuori ja hienonna sekaan myös valkosipulinkynsi ja chili. Viipaloi herkkusienet ja lisää joukkoon. Kääntele hetki.

  3. Lisää mustapippuria myllystä, tomaattimurska, tomaattipyree ja vesi. Anna kiehahtaa.

  4. Lisää Fusilli makaroni ja anna kiehua hiljalleen 7–9 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria.

  5. Voit ripotella ruoan joukkoon myös basilikaa tai persiljaa.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)