Sienipasta pähkinäpestolla

Sienipasta pähkinäpestolla
Neljälle
200gherkkusieniä
1rklrypsiöljyä
suolaa
(pinjansiemeniä)
1pktMyllyn Paras Sportti Täysjyväspagettia (500 g)
suolaa keitinveteen
Pähkinäpesto:
0,5dlcashew-pähkinöitä
0,5dlmanteleita
1valkosipulinkynsi
1dlrypsiöljyä
n. 5dltuoreita basilikanlehtiä
2rklsitruunamehua
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje

Viipaloi herkkusienet. Paista herkkusieniä kuumalla pannulla öljyssä noin viisi minuuttia. Mausta suolalla.

Valmista pähkinäpesto. Mittaa pähkinät, mantelit, silputtu valkosipulinkynsi, basilikanlehdet, öljy sekä sitruunamehu tehosekoittimen tai sauvasekoittimen kulhoon. Surauta pestoksi. Lisää tarvittaessa öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Keitä pasta suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta pasta ja sekoita pestokastike pastan sekaan. Viimeistele annos herkkusienillä ja halutessasi pinjansiemenillä.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)