Ainekset Neljälle annosta

200
g
herkkusieniä
1
rkl
rypsiöljyä
suolaa
(pinjansiemeniä)
suolaa keitinveteen
Pähkinäpesto:
0,5
dl
cashew-pähkinöitä
0,5
dl
manteleita
1
valkosipulinkynsi
1
dl
rypsiöljyä
n. 5
dl
tuoreita basilikanlehtiä
2
rkl
sitruunamehua
suolaa
mustapippuria

Ohje

Viipaloi herkkusienet. Paista herkkusieniä kuumalla pannulla öljyssä noin viisi minuuttia. Mausta suolalla.

Valmista pähkinäpesto. Mittaa pähkinät, mantelit, silputtu valkosipulinkynsi, basilikanlehdet, öljy sekä sitruunamehu tehosekoittimen tai sauvasekoittimen kulhoon. Surauta pestoksi. Lisää tarvittaessa öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Keitä pasta suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta pasta ja sekoita pestokastike pastan sekaan. Viimeistele annos herkkusienillä ja halutessasi pinjansiemenillä.

Resepti:
Myllyn Paras

Katso videovinkit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.