Minnin nyhtökaura-bolognese

Minnin Nyhtökaura-bolognese
1pktNyhtökauraa (Monday-maku)
1sipuli
2valkosipulinkynttä
500gtomaattimurskaa
2rkltomaattipyrettä
2,5dlkaurakermaa (esim. Kaslink Aito)
1dlpaahdettua sipulirouhetta
mustapippuria
suolaa
puolikkaan sitruunan mehu
tuoretta basilikaa
rypsiöljyä
Myllyn Paras Sportti Täysjyväspagettia

Valmistusohje

Pilko sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota hetki öljyssä pannulla.

Lisää joukkoon nyhtökaura ja paistele vielä hetki.

Lisää tomaattimurska, kaurakerma ja tomaattipyre.

Anna kiehahtaa. Mausta mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla. Lisää vielä joukkoon paahdettu sipulirouhe sekä tuoretta basilikaa.

Anna hautua hiljaisella lämmöllä sen aikaa kun keität pastan.

Kokoa annos ja koristele se vielä paahdetulla sipulirouheella sekä tuoreella basilikalla.

Resepti:
PS Olen Vegaani -vloggaaja Minni

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)