Vihreä pasta

Myllyn Paras
4:lle
2-4valkosipulinkynttä
3rklrypsi- tai oliiviöljyä
1basilikaruukku
200-300gtuoretta tai 1-2 ps pakastettua pinaattia
n.1dl suolapähkinöitä sellaisenaan tai vähän murskattuna
mustapippuria
cayannepippuria
1-2dlvalkoviiniä tai kasvislientä
400-500gMyllyn Paras Spagettia

Valmistusohje

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kastike valmistuu
nopeasti pastan kiehuessa.

Silppua valkosipulit tai leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
Kuullota niitä hetken aikaa pannulla. Leikkaa huuhdotut kunnolla valutetut
pinaatinlehdet muutamaan osaan, samoin basilikanlehdet. Lisää ne pannulle ja
sekoita valkosipulin joukkoon.

Mausta ja kaada joukkoon valkoviini. Lisää lopuksi
suolapähkinät ja kuumenna kiehuvaksi ja anna porista hetki. Sekoita kastike
pastan joukkoon. Tarjoa heti. Nosta pöytään myös parmesaani- tai muuta
juustoraastetta.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)