Täysjyväpastasalaatti

Täysjyväpastasalaatti

Riki Sorsa, Christina Aaltio ja Arja Elina Laine kokkasivat pastasalaattia I love me -messuilla lokakuussa 2013, katso video alta.

4 annosta
4dlMyllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia
tai Keltainen Kukka Makaronia
300gkalkkunaleikkelettä
100gfenkolia (tai miedommin kesäkurpitsaa)
2avokadoa (+ sitruunamehua)
200gkirsikkatomaatteja
200gsalaatti-, feta- tai raejuustoa
1ruukku vihreää salaattia
Kastike:
½dlsitruunamehua
½dlavokado- tai rypsiöljyä
1rkljuoksevaa hunajaa
1tlrouhittua mustapippuria
½tlsuolaa

Valmistusohje

Keitä pasta kiehuvassa vedessä hieman vähemmän aikaa kuin pakkauksen keitto-ohjeessa lukee. Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Suikaloi kalkkunaleikkele, fenkoli ja avokadot (sivele niille sitruunamehua tummumisen estämiseksi). Pilko tomaatit. Sekoita salaatin ainekset keskenään. Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset keskenään. Tarkista maku. Sekoita kastike salaatin joukkoon. Koristele mieleiseksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)