Tattarirusinakeksit

Myllyn Paras
noin 40 kpl
125glaktoositonta margariinia
dlsokeria
1dlrusinoita
¾dlMyllyn Paras Tattarijauhoja
4dlMyllyn Paras Tattarihiutaleita
1tlsoodaa
½dllaktoositonta kermaa

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ohjeen
järjestyksessä.Sekoita sooda kermaan ja lisää se lopuksi taikinaan. Ota
taikinasta lusikalla pieniä nokareita uunipellille ja paista 200-asteisen uunin
keskitasolla 5-7 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Olen tiukalla allergiadieetillä joten korvasin ohjeen kerman kaurakermalla. Vaihdoin myös desilitran sokerista fariiniksi maun lisäämiseksi. Tuli todella hyviä! Myös kaurahiutaleversio toimi tällä ohjeella, kiitokset vain kehittäjille!