Tämä resepti on osa kasvis-kauppakassiamme. Lue lisää ja katso kaikki ruokakassin reseptit tästä linkistä.

Ainekset 6-8:lle annosta

Täyte:
4
porkkanaa
pala lanttua
1
palsternakka
1
sipuli
2
rkl
öljyä
suolaa, rouhittua mustapippuria
½
ruukku
persiljaa
Liemi:
200
g
tuorejuustoa
1
dl
ruokakermaa
4
kananmunaa

Ohje

  1. Painele sulanut piirakkataikina vuokaan ø 27–29 cm.

  2. Raasta kuoritut juurekset karkeaksi, silppua sipuli. Kuullota kasvikset pehmeiksi öljytilkassa laakeassa paistinpannussa. Mausta suolalla ja pippurilla ja silppua persilja joukkoon. Levitä haaleaksi jäähtynyt täyte piirakkapohjan päälle.

  3. Sekoita tuorejuusto, ruokakerma ja kananmunat, kaada seos täytteen päälle.

  4. Paista uunissa 180 asteessa uunin alatasolla noin 40 minuuttia.

  5. Tarjoa lämpimänä. 

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.