Syyssadon piirakka

Syyssadon piirakka
6-8 annosta
1Myllyn Paras Neljän Viljan Ruokapiirakkataikina
Täyte:
4porkkanaa
pala lanttua
1palsternakka
1sipuli
2rklöljyä
suolaa, rouhittua mustapippuria
½ruukkupersiljaa
Liemi:
200gtuorejuustoa
1dlruokakermaa
4kananmunaa

Valmistusohje

Painele sulanut ruokapiirakkataikina vuokaan ø 27–29 cm.

Raasta kuoritut juurekset karkeaksi, silppua sipuli. Kuullota kasvikset pehmeiksi öljytilkassa laakeassa paistinpannussa. Mausta suolalla ja pippurilla ja silppua persilja joukkoon. Levitä haaleaksi jäähtynyt täyte piirakkapohjan päälle.

Sekoita tuorejuusto, ruokakerma ja kananmunat, kaada seos täytteen päälle.

Paista uunissa 180 asteessa uunin alatasolla noin 40 minuuttia.

Tarjoa lämpimänä. 

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)