Suklaiset ylioppilaat

Suklaiset ylioppilaat
8-10 kpl
10dlmaitoa tai laktoositonta maitojuomaa
2dlMyllyn Paras Mannasuurimoita
½dltummaa kaakaojauhetta
½dlsokeria
½tlsuolaa
1dlrusinoita
1dlmantelirouhetta tai -lastuja
Kuppien pohjalle:
1dlrusinoita
Lisäksi:
punaista mehukastiketta (½ l mehua + 1 rkl perunajauhoja)

Valmistusohje

Kiehauta litra maitoa koko ajan sekoittaen, vispaa kiehuvaan maitoon 2 dl mannasuurimoita. Anna puuron saostua ja kypsyä 10 minuuttia puuroa sekoitellen. Ota kattila pois liedeltä. Sekoita kaakaojauhe ja sokeri erikseen tasaiseksi ja lisää seos puuroon. Mausta suklaapuuro suolalla. Sekoita puuroon vielä pieniksi halkaistut rusinat ja mantelirouhe. Huuhdo kahvikupit, silikonimuotit  tai muut vastaavat annosvuoat kylmällä vedellä, laita niiden pohjalle rusinoita renkaiksi ja kaada lämmin puuroseos niihin, tasoita pinta. Anna ylioppilaiden hyytyä kylmässä kiinteiksi ja kumoa tarjoilua varten asetille. Tarjoile punaisen mehukastikkeen kanssa.

VINKKI: Katso myös Ylioppilaat!

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Nams, oli hyvä kun tein!
Hyvää!
siis niin coool!!!