Jasmiini-Appelsiiniriisi jälkiruoaksi

Jasmiini-Appelsiiniriisi jälkiruoaksi

Jasmiini-Appelsiiniriisi vie makean himon mennessään! Tämä herkku sopii tarjoiltavaksi aamu- ja iltapalana sekä jälkiruokana.

Jasmiini-Appelsiiniriisi valmistuu nopeasti ja helposti kiireenkin keskellä.

4:lle
5dlvettä
dlMyllyn Paras Jasmiini Riisiä
4dlkuohukermaa
1dlappelsiinimarmeladia
2tlvaniljasokeria
100gappelsiinikuoripaloja (tai manelilastuja)
2-3appelsiinia paloina

Valmistusohje

Keitä riisit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta
lävikössä vesi pois ja huuhdo kylmällä vedellä.

Vatkaa riisien kiehuessa kerma vaahdoksi, mausta se
appelsiinimarmeladilla ja vaniljasokerilla. Lisää vaahdon sekaan appelsiinin
kuoripalat (saatavana maustehyllystä) tai mantelilastut ja tuoreet
appelsiinipalat. Voit käyttää myös satsumia.

Tarjoile kylmänä jälkiruuaksi tai väli- tai iltapalaksi.

VINKKI: Voit kokeilla tätä myös karpaloilla. Korvaa appelsiini-kohdat reseptissä karpalo- tai puolukkahillolla, sokerilla ja karpaloilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Hyvää oli.
Tätä taas pääsiäisenä!
nam! oli oikein herkullista.