Mustikkainen jyvämalja

Mustikkainen jyvämalja
30 min, josta valmisteluaika 10 min
2:lle
2dlkeitettyjä Myllyn Paras Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimoita
tai keitettyjä Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita
3-4dlrasvatonta piimää (esim. Gefilus) tai jogurttia
2dlmustikoita
2rklmarjahilloa
tuoretta sitruunamelissaa

Valmistusohje

  1. Keitä Ohrasuurimot pakkauksen ohjeen mukaan. Laita aineet kerroksittain lasimaljaan tai sekoita kaikki ainekset keskenään. Nauti!  Kokeile muillakin marjoilla.

VINKKI: Kun keität ohraa lisäkkeeksi, ota siitä säästöön keitettyjä suurimoita aamu- tai välipalaa varten.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)