Mustikkainen jyvämalja

Mustikkainen jyvämalja
2:lle
2dlkeitettyjä Myllyn Paras Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimoita
tai keitettyjä Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita
3-4dlrasvatonta piimää (esim. Gefilus) tai jogurttia
2dlmustikoita
2rklmarjahilloa
tuoretta sitruunamelissaa

Valmistusohje

Keitä Ohrasuurimot pakkauksen ohjeen mukaan. Laita aineet kerroksittain lasimaljaan tai sekoita kaikki ainekset keskenään. Nauti!  Kokeile muillakin marjoilla.

VINKKI: Kun keität ohraa lisäkkeeksi, ota siitä säästöön keitettyjä suurimoita aamu- tai välipalaa varten.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)