Suklaamoussetaskut

Suklaamoussetaskut
10 kpl
10kplMyllyn Paras Voitaikinataskuja
Väliin:
2dlkuohukermaa
170gtummaa suklaata
1tlmanteliesanssia tai vaniljasokeria
200gpuolukka- tai kirsikkahilloa
puolukoita tai kirsikoita
Koristeeksi:
kaakaotomusokeria
sitruunamelissanlehtiä

Valmistusohje

Levitä
jäiset taskut pellille leivinpaperin päälle erikseen sulamaan uunin lämpenemisen
ajaksi. Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–20 min kauniin
värisiksi. Anna jäähtyä 10–15 min ennen täyttämistä.

Valmista suklaamoussetäyte: kuumenna kerma
kiehuvaksi kattilassa. Ota kattila heti pois liedeltä, lisää suklaapalat
kermaan ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut, mausta halutessasi. Laita seos
jääkaappiin tai kylmään. Vatkaa hyvin jäähtynyt seos kuohkeaksi vaahdoksi
sähkövatkaimella, älä vatkaa kuitenkaan liikaa.

Avaa taskut varovasti niin, että taitereuna jää
kiinni. Levitä pohjille hilloa, päälle moussea ja marjoja reilusti. Taita kansi
päälle ja sihtaa taskujen pintaan tomusokeria, jossa on kaakaojauhetta joukossa.
Koristele vielä sitruunamelissanlehdin.

VINKKI: Voit paistaa taskuja vaikka vain kaksi kerrallaan. Täytettä tarvitaan tällöin pienempi määrä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)