Helpot manteli-luumusarvet

Mantelisarvet
30 min, josta valmisteluaika 10 min
10 kpl
1pktMyllyn Paras Torttutaikinaa (500 g)
mantelimassaa
luumuhilloa
kananmunaa voiteluun
mantelilastuja pinnalle
tomusokeria koristeluun

Valmistusohje

1. Nosta torttutaikinalevyt huoneenlämpöön pehmenemään. Valmistele uunipelti leivinpaperilla ja esilämmitä uuni 225 asteeseen.

2. Kun taikinalevyt ovat pehmenneet, kauli niitä vähän ohuemmiksi ja leveämmiksi. Leikkaa sitten kulmasta kulmaan viistoon, saaden kolmion.

3. Lusikoi kolmion leveään päähän mantelimassaa tai luumuhilloa (tai molempia) reilun teelusikallisen verran, voit levittää täytteitä vähän alaspäin. Rullaa sitten varovaisesti leveästä päästä ohueen muodostaen sarven. Huomioi että "häntä" jää sarven alle, jotta sarvet ei aukea paistettaessa.

4. Voitele sarvet kananmunalla ja ripottele pinnalle mantelilastuja tai rouhetta. Paista 15–20 minuuttia, tai kunnes sarvet ovat kauniin kullanruskeita. Anna valmiiden sarvien jäähtyä hetki ennen tomusokerilla tomuttamista.

Resepti:
Dr.Sugar-blogin Jinna & Jonna

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)