Sporttinen tonnikalaspagetti

Sporttinen tonnikalaspagetti

Täysjyväspagetti on hyvä ruoka kuntoilupäivälle.

Tonnikalastakin saa kauniin keväisen kastikkeen, kun lisää siihen värikkäitä
vihanneksia.

Käytä veteen säilöttyä tonnikalaa, jolloin vältät turhaa rasvaisuutta
kastikkeessa.

Muista syödä ruoan kanssa myös värikkäitä vihanneksia: tomaattia, parsaa,
paprikaa...

4:lle
Kastike:
2sipulia
(4-5valkosipulinkynttä)
1tlktomaattimurskaa (400 g)
2-3tlktonnikalaa nesteineen (300-450 g)
1rklbasilikaa
1tlmustapippuria tai sitruunapippuria
1tlmineraalisuolaa
1psvärikästä pakastevihannessekoitusta (n. 300 g)
100-200gpippurista kevyttuorejuustoa
Lisäksi:
1pskeitettyä Sportti Täysjyväspagettia (500 g)

Valmistusohje

Kuullota sipulit pannulla, lisää muut ainekset joukkoon.
Anna kiehahtaa ja kypsyä sen ajan, kun keität Sportti Täysjyväspagetin
kypsäksi. Lisää kastike spagetin joukkoon tai tarjoile erikseen.

VINKKI: Saat vaihtelua kastikkeeseen käyttämällä siihen
erimakuisia tuorejuustoja.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Kevyt ja raikas.