Tämä herkullinen tonnikalaspagetti sisältää värikkäitä vihanneksia ja maukasta tuorejuustoa.

Ainekset 4 annosta

Kastike:
200
g
pakastesipulikuutioita (tai 2 sipulia)
2–3
valkosipulinkynttä
1
tlk
tomaattimurskaa (400 g)
2–3
tlk
tonnikalaa nesteineen (300–450 g)
1
rkl
basilikaa
1
tl
musta- tai sitruunapippuria
1
tl
suolaa
1
ps
pakastevihannessekoitusta (n. 300 g)
100–200
g
pippurista tuorejuustoa

Ohje

  1. Kuullota hienonnetut sipulit pannulla, lisää muut ainekset. Anna kiehahtaa ja kypsyä sen aikaa, kun keität spagetin kypsäksi (10 min).
  2. Lisää valutettu spagetti kastikkeen joukkoon ja tarjoa heti.

VINKKI: Saat vaihtelua kastikkeeseen käyttämällä siihen erimakuisia tuorejuustoja.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.