Sportti Suikalekastike

Sportti Suikalekastike
15 min, josta valmisteluaika 15 min
  • Helppo tapa lisätä kuidun saantia on syödä joka päivä täysjyväviljatuotteita.
  • Tiesitkö: Plus Runsaasti kuitua -merkki on lisätty niihin Myllyn Paras Oy:n tuotteisiin, jotka ovat määritelmän mukaan runsaskuituisia. Merkin tarkoituksena on kertoa kuluttajille selkeästi tuotteen kuitupitoisuus.
  • Tuote on runsaskuituinen, kun kuitua on enemmän kuin 6,0 g/100 g.
4-6:lle
400gnaudan paisti- tai fileesuikaleita/lastuja
2sipulia
1tlkpaseerattua tomaattia (500 g)
n.3dl(omena)tuoremehua
1rkllihafondia (tai 1 lihaliemikuutio)
1rklsoijakastiketta
1tlpippurirouhetta
½tlmuskottipähkinää
1tloreganoa tmv.
3rklmaissijauhjoja
1pskeitettyä Myllyn Paras Sportti Täysjyväspagettia (500 g)

Valmistusohje

  1. Paahda liha- ja sipulisuikaleet pannulla. Lisää muut aineet. Anna lihan kypsyä. Saosta lopuksi lisäämällä kastikkeen joukkoon tilkkaan nestettä sekoitettu maissijauho.

  2. Tarjoile pakkauksen ohjeen mukaisesti keitetyn Sportti Täysjyväspagetin kanssa. Voit käyttää myös muita suikaleita: kanaa, possua tai kalaa, mausta sen mukaan.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)