Sportti Suikalekastike

Sportti Suikalekastike

Helppo tapa lisätä kuidun saantia on syödä joka päivä täysjyväviljatuotteita. Tiesitkö: Plus Runsaasti kuitua -merkki on lisätty niihin Myllyn Paras Oy:n tuotteisiin, jotka ovat määritelmän mukaan runsaskuituisia. Merkin tarkoituksena on kertoa kuluttajille selkeästi tuotteen kuitupitoisuus. Tuote on runsaskuituinen, kun kuitua on enemmän kuin 6,0 g/100 g.

4-6:lle
400gnaudan paisti- tai fileesuikaleita/lastuja
2sipulia
1tlkpaseerattua tomaattia (500 g)
n.3dl(omena)tuoremehua
1rkllihafondia (tai 1 lihaliemikuutio)
1rklsoijakastiketta
1tlpippurirouhetta
½tlmuskottipähkinää
1tloreganoa tmv.
3rklmaissijauhjoja
1pskeitettyä Myllyn Paras Sportti Täysjyväspagettia (500 g)

Valmistusohje

Paahda liha- ja sipulisuikaleet pannulla. Lisää muut aineet. Anna lihan kypsyä. Saosta lopuksi lisäämällä kastikkeen joukkoon tilkkaan nestettä sekoitettu maissijauho. Tarjoile pakkauksen ohjeen mukaisesti keitetyn Sportti Täysjyväspagetin kanssa. Voit käyttää myös muita suikaleita: kanaa, possua tai kalaa, mausta sen mukaan.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)