Sportti Suikalekastike

15 min, josta valmisteluaika 15 min
- Helppo tapa lisätä kuidun saantia on syödä joka päivä täysjyväviljatuotteita.
- Tiesitkö: Plus Runsaasti kuitua -merkki on lisätty niihin Myllyn Paras Oy:n tuotteisiin, jotka ovat määritelmän mukaan runsaskuituisia. Merkin tarkoituksena on kertoa kuluttajille selkeästi tuotteen kuitupitoisuus.
- Tuote on runsaskuituinen, kun kuitua on enemmän kuin 6,0 g/100 g.
4-6:lle
400 | g | naudan paisti- tai fileesuikaleita/lastuja |
2 | sipulia | |
1 | tlk | paseerattua tomaattia (500 g) |
n.3 | dl | (omena)tuoremehua |
1 | rkl | lihafondia (tai 1 lihaliemikuutio) |
1 | rkl | soijakastiketta |
1 | tl | pippurirouhetta |
½ | tl | muskottipähkinää |
1 | tl | oreganoa tmv. |
3 | rkl | maissijauhjoja |
1 | ps | keitettyä Myllyn Paras Sportti Täysjyväspagettia (500 g) |
Valmistusohje
-
Paahda liha- ja sipulisuikaleet pannulla. Lisää muut aineet. Anna lihan kypsyä. Saosta lopuksi lisäämällä kastikkeen joukkoon tilkkaan nestettä sekoitettu maissijauho.
-
Tarjoile pakkauksen ohjeen mukaisesti keitetyn Sportti Täysjyväspagetin kanssa. Voit käyttää myös muita suikaleita: kanaa, possua tai kalaa, mausta sen mukaan.
Kommentoi reseptiä