Sportti Jauhelihaspagetti

Sportti Jauhelihaspagetti

Sportti Täysjyväspagetti on täysjyvä durumvehnästä valmistettu runsaskuituinen spagetti, joka on väriltään tumman täysjyvämakaronin väristä spagettia. Se on runsaskuituinen vaihtoehto perinteiselle spagetille (kuitua 7 %). Lapsiperheille järkevä ruoka koulun ja työpäivän jälkeen. Alä lisää kastikkeeseen aina turhaan voita ja kermaa.

noin 4:lle
Kastike:
400gpaistijauhelihaa
1sipulinippu varsineen tai 2-3 sipulia tai 200 g pakastesipulikuutioita
4-5murskattua valkosipulinkynttä
1rklliha- tai riistafondia
½tlpaprikajauhetta
1tlmustapippurirouhetta
1tlktomaattimurskaa (400 g)
4dlvettä
3rklmaissijauhoja
ripaus oreganoa tai basilikaa
Lisäksi:
1pskeitettyä Myllyn Paras Sportti Täysjyväspagettia (500 g)

Valmistusohje

Kypsennä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista kastike sillä aikaa. Paahda jauheliha ja sipulisilppu pannulla. Lisää muut aineet ja nestettä tarpeen mukaan, anna kypsyä hetki. Suurusta lopuksi kastike maissijauhoilla, jotka on sekoitettu tilkkaan vettä, ja mausta oreganolla tai basilikalla.  Sekoita kastike juuri keitetyn Myllyn Paras Sportti Täysjyväspagetin joukkoon tai tarjoile erikseen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)