Spagettia ja ravunpyrstöjä tomaattikastikkeessa

Myllyn Paras

Tässä vaihtelua spagettiateriaan, ravuilla tuot juhlaa arkeen.

Ruokaan sopivat niin katkaravut, joista useimmiten lapset pitävät tai
aikuisille ravunpyrstöt.

Muista, älä keitä katkarapuja, vaan lisää ne aivan lopussa sulatettuina ja
valutettuina ruokaan.

4:lle
600gkypsiä (luumu) tomaatteja
1sipuli
1valkosipulinkynsi
2rkltomaattikastiketta
suolaa
mustapippuria
chiliä tai cayennepippuria
200-400gisoja ravunpyrstöjä tai katkarapuja
1-2ruukkua rucolasalaattia
350-400gMyllyn Paras Spagettia
tai Sportti Täysjyväspagettia

Valmistusohje

Keitä spagetit pakkauksen ohjeen mukaan yhtä aikaa, kun
teet kastikkeen.

Lohko tomaatit kanta poistaen. Kuullota silputtu sipuli ja
valkosipuli öljyssä pehmeiksi. Lisää tomaattilohkot ja hauduta miedolla lämmöllä
parikymmentä minuuttia. Soseuta hienoksi esim. sauvasekoittimella tai purista
siivilän läpi. Tai leikkaa tomaatit kuutioiksi ja jätä soseuttamatta. Kuumenna
kiehuvaksi ja mausta suolalla, tomaattikastikkeella, mustapippurilla ja
cayennepippurilla. Maistele!

Lisää joukkoon ravunpyrstöt tai katkaravut ja kuumenna,
mutta älä keitä, etteivät ravut sitkisty ja kutistu olemattomiksi. Jos käytät
raakoja pyrstöjä, kuori ne ja kypsennä vain pari minuuttia. Ravut ovat kypsiä
heti, kun harmaa väri punertuu.

Sekoita kastike valutetun spagetin joukkoon, jaa lautasille
ja lisää pinnalle runsaasti rucolaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)