Smetana-jauhelihapastakulho lehtikaalimurulla ja fetajuustolla

Smetana-jauhelihapastakulho
2 henkilölle
200gMyllyn Paras Putki Spagettia
3valkosipulinkynttä
1tlchilihiutaleita
1rklöljyä paistamiseen
400gnaudan jauhelihaa
1dltomaattipyreetä
2rklvehnäjauhoja
1dlsmetanaa
2dlvettä
1rklkuivattua oreganoa
1tlsuolaa
0,5tlmustapippuria
1tljuoksevaa hunajaa
0,5dlparmesaanijuustoa raastettuna
Lisäksi:
2ruotoalehtikaalia
1-2rklöljyä paistamiseen
0,5dlfetajuustoa murennettuna

Valmistusohje

Lämmitä paistinpannu miedolle lämmölle, lisää rypsiöljy. Lisää silputtu valkosipuli ja chilihiutaleet, ja paista muutama minuutti. Varo kuitenkin, ettei valkosipuli ruskistu. Lisää jauheliha ja nosta pannun lämpötilaa. Paista jauhelihaa muutama minuutti. Lisää jauhot, vesi ja tomaattipyree ja sekoita hyvin.

Lisää sitten suola, pippuri ja kuivattu oregano sekä juokseva hunaja. Sekoita hyvin. Lisää smetana ja raastettu parmesaanijuusto ja sekoita nämäkin hyvin.

Anna kastikkeen porista paistinpannulla miedolla lämmöllä sen aikaa, kun paistat lehtikaalin ja keität pastan.

Laita suolattu vesi kiehumaan pastaa varten, lisää pasta, kun vesi kiehuu ja keitä pasta kypsäksi, putkispagettia kuusi minuuttia.

Lämmitä kasari tai paistinpannu, lisää rypsiöljy. Silppua lehtikaali ja lisää öljytylle pannulle. Paista lehtikaalia, kunnes se on rapeaa. 

Valuta kypsä pasta ja lisää se kulhoon. Lisää kulhoon pastakastike. Murenna fetajuusto ja lisää se pastakastikkeen päälle. Lisää viimeisenä lehtikaalimuru. Tarjoile välittömästi.

VINKKI! Kokeile myös herkkusienillä höystettyä jauhelihakastiketta!

Resepti:
Anne / 52 Weeks of Deliciousness -blogi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)