Sitrustäytteiset piparit

Sitrustäytteiset piparit
n. 15 kpl
1pktMyllyn Paras Laktoositon Piparitaikinaa (500 g)
tai Perinteinen Piparkakkutaikinaa (500 g)
Täyte:
200gsitruunatuorejuustoa
1-2dlkookoshiutaleita tai mantelirouhetta
200glemon curdia
Koristeeksi:
tomusokeria

Valmistusohje

Kaaviloi sulanut piparitaikina n. 4 mm paksuiseksi levyksi. Ota siitä muotilla isohkoja perinteisen mallisia tai sydämen muotoisia pipareita. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 6–8 min ajan. Anna piparien jäähtyä.  Levitä puolille pipareista ensin kerros tuorejuustoa, ripottele päälle kookoshiutaleita tai mantelirouhetta. Levitä lopuksi päälle kerros lemon curdia ja laita toinen pipari päälle. Sihtaa pinnalle tomusokeria. Saat koristeeseen haluamasi kuvion, esim. pienen sydämen, kun leikkaat leivinpaperiin pienen sydänaukon ja laitat sen piparin keskelle ja sihtaat aukon täyteen tomusokeria. 

VINKKI: Tuorejuuston tilalla voi käyttää kevyemmin sitruunarahkaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Pirteä resepti, sitruunatahna tuo raikkautta.