Sipulinen makkarakeitto

Myllyn Paras

Katso myös suosittu mausteisen Makkarakeiton resepti!

4:lle
2sipulia
½purjo
2rklöljyä
½-¾dlMyllyn Paras Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita
n.1lvettä
yrtti- tai pippurisekoitusta
2pskeittojuureksia (400 g)
400-500glenkki- tai muuta makkaraa
hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

Kuullota silputut sipulit ja viipaloitu purjo öljyssä. Lisää rikotut ohrasuurimot ja pyöräytä niitä hetken aikaa sipulien joukossa. Lisää kiehuva vesi ja lihaliemikuutiot sekä mausteet. Anna kiehua n. 20 minuuttia. Lisää sen jälkeen pakastevihannekset ja keitä vielä kymmenisen minuuttia. Kuutioi tai viipaloi makkara ja paahda se pinnoitetussa pannussa, sillä aikaa kun keitto kypsyy. Lisää makkarat kypsään keittoon ja anna hautua muutama minuutti. Ripottele lopuksi keiton joukkoon hienonnettua pakastettua tai tuoretta persiljaa.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)