Ainekset 15 kpl annosta

Täyte:
125
g
pehmeää sinihomejuustoa
75
g
oliivirenkaita
1
dl
pinjansiemeniä
½
dl
tuoretta basilikaa
Päälle:
pieniä basilikanlehtiä

Ohje

  1. Levitä taikinalevyt leivinpaperille uunipellille ja anna niiden sulaa n. 15 minuuttia. Kaaviloi sulaneita levyjä hieman pidemmiksi, 21 cm pituisiksi. Jaa jokainen levy kolmeksi 7 x 7 cm neliöksi. Tee neliöiden kulmiin vinot viillot kohti tortun keskustaa (puoleen väliin). Nosta joka toinen kulma ylös ja nipistä ne keskelle alas painaen suppuun.
  2. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja jaa jokaiselle tortulle vajaa ruokalusikallinen täytettä. Paista torttuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 10 min. Koristele pienillä oliivirenkailla ja pienillä basilikanlehdillä.

VINKKI: Vaihtelua saat käyttämällä täytteessä oliivien ja pinjansiementen tilalla mantelirouhetta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.