Sinihomejuusto-Oliivi Tähtitortut

Sinihomejuusto-Oliivi Tähtitortut
15 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g)
tai Torttutaikinalevyjä (500 g)
Täyte:
125gpehmeää sinihomejuustoa
75goliivirenkaita
1dlpinjansiemeniä
½dltuoretta basilikaa
Päälle:
pieniä basilikanlehtiä

Valmistusohje

Levitä taikinalevyt leivinpaperille uunipellille ja anna niiden sulaa n. 15 minuuttia. Kaaviloi sulaneita levyjä hieman pidemmiksi, 21 cm pituisiksi. Jaa jokainen levy kolmeksi 7 x 7 cm neliöksi. Tee neliöiden kulmiin vinot viillot kohti tortun keskustaa (puoleen väliin). Nosta joka toinen kulma ylös ja nipistä ne keskelle alas painaen suppuun. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja jaa jokaiselle tortulle vajaa ruokalusikallinen täytettä. Paista torttuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 10 min. Koristele pienillä oliivirenkailla ja pienillä basilikanlehdillä.

VINKKI: Vaihtelua saat käyttämällä täytteessä oliivien ja pinjansiementen tilalla mantelirouhetta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)