Ainekset annosta
Ohje
-
Keitä makaronit al denteksi suolatussa vedessä paketin ohjeen mukaan. Jätä odottamaan. Lorauta sekaan hiukan öljyä, etteivät liiskaudu yhteen.
-
Ruskista jauheliha voissa kuumalla pannulla ja mausta soijalla, lehtipersiljalla, pippurilla ja lipstikkasuolalla. Siirrä suureen kulhoon.
-
Kuullota sipulit, porkkanat ja herkkusienet (mieluiten) kaikki erikseen ja mausta suolalla ja pippurilla. Yhdistä ne jauhelihaan ja lisää myös keitetyt makaronit. Tarkista maku.
-
Tee fondista tai kuutiosta liemi ja mausta se rosmariinilla ja kermalla. Kumoa makaroni- jauhelihaseos paistovuokaan ja kaada liemi sekaan. Ripottele juustoraaste päälle ja sekaan.
-
Paista uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia, kunnes pinta kullanruskea ja rapea. Tarjoa itse tehdyn ketsupin kera.