Sienipastalla Täytetyt Kesäkurpitsat

Sienipastalla Täytetyt Kesäkurpitsat

Sienillä saat vaihtelua kasvisruokaan.  Kesäkurpitsojen täyttäminen on helppoa, mutta vaatii hieman vaivaa. Ne sopivat hyvin esim. viikonloppuruoaksi. Kasviksiksi sopivat myös paprikat.

Katso video ohjeen alta, Sienipastalla Täytetyt Kesäkurpitsat -reseptin valmistus.

3-4:lle, 6-8 kpl
3-4kplkesäkurpitsaa
Täyte:
n.3dlMyllyn Paras Makaronia
tai Tumma Makaronia
2sipulia varsineen (tai n. 150 g purjoa)
1lsieniä, esim. kantarelleja, mustia torvisieniä tai suppilovahveroita
1rasia kantarellituorejuustoa (200 g)
½tlmustapippuria
½tlmineraalisuolaa

Valmistusohje

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaisesti. Käytä täytteen kuorina kesäkurpitsoja. Halkaise kesäkurpitsat ja koverra ne. Paista pannulla sipulit ja puhdistetut sienet sekä kesäkurpitsojen sisustat. Mausta tuorejuustolla ja mausteilla, lisää joukkoon keitetyt makaronit. Täytä kurpitsojen kuoret ja asettele ne reunalliseen uunin kestävään vuokaan. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min.

VINKKI: Jos et pidä sienistä, korvaa ne esim. latva-artisokan kukinnoilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)