Kesäkurpitsapastaa

Myllyn Paras
4:lle
300-400gMyllyn Paras Spagettia
Kastike:
1kiinteä kesäkurpitsa (400-500 g)
½lkanttarelleja, haperoita tai tatteja saaliin mukaan tai 1 rasia (200 g) herkkusieniä
2rklrypsiöljyä
mustapippuria
ripaus suolaa
100-200gfeta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa kuutioina
tuoreita yrttejä esim. minttua, persiljaa tai kirveliä

Valmistusohje

Suikaloi kesäkurpitsa ja paloittele sienet. Paista sieniä
pannulla omassa liemessään kunnes neste on haihtunut. Lisää öljy ja
kesäkurpitsaviipaleet ja jatka paistamista sekoitellen, kunnes kesäkurpitsa on
rapean kypsä. Lisää valutetut juustokuutiot ja mausta mustapippurilla. Anna
lämmetä ja lisää joukkoon runsaasti tuoreita yrtin lehtiä. Tarjoa juuri keitetyn
ja valutetun pastan kanssa.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Hei, Tein tänään Kesäkurpitsapastaa ja olipa herkullista. Sopi hyvin eläkeläisen kukkarolle kun kesäkurpitsat olivat omasta pihasta ja sienet puolukkaretken sivutuotteena metsästä. Mukavaa syksyä t. Riitta